Psssst..!

….Nu har jag uppdaterat ”En bulle i ugnen” här uppe till höger med ”Vecka 30-33” längst ner i flödet. Det närmar sig!

Vi njuter av semester just nu så räkna med lite glesare inlägg här. Men det fina vädret gör nog att ni håller er utomhus och långt borta från datorer – precis som vi också försöker göra. 🙂

10 tankar på “Psssst..!

 1. Therese

  Åh vad roligt med en uppdatering! Jag var in senast igår och kollade om du skrivit någon 🙂 Våra små killar börjar ju bli stora, eller i alla fall större och inga småbarn. Äldsta blir 2 1/2 år i sommar och yngsta fyllde 1 år i april. Nu har lillebror lärt sig gå, bara så där och det är roligt. Och fram för allt han älskar att gå omkring! Dock har han en rackarns tandsprickning som gör mig sömnlös men nu verkar det lugnat sig (hoppas jag i alla fall). Nu ser jag fram emot en härlig och lagom varm sommar med utedagar! Du kanske kan tipsa om bra picknick mat framöver?

  Lycka till med allt nu!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Vad kul att få läsa några rader om er! Bra tips, det tar jag till mig 😀 Tack, hoppas ni får en ljuvlig sommar.

   Svara
 2. Carina

  V 34 på fredag och känner mest att ”jag är så tjooock!!!” 😝 Får samma kommentarer som du, hela tiden… Visade sig på ultraljud i måndags att hon ligger +26% i vikt (som om jag var i v 37) så inte så konstigt att magen är stor! Slutat jobba sedan 2 veckor, jättejätteskönt verkligen, och ägnar mig nu åt att träna, pyssla hemma, vila, leka med Walter och träffa vänner. Helt ok måste jag säga 😊 Vi har köpt en Donkey Duo på blocket som känns jättebra. Vi valde den för att slippa ha både enkel- och dubbelvagn framme, blir så trångt i hallen… Har ståbräda till om Walter inte vill åka. Räknar med att kunna sälja den om drygt ett år utan så mycket förlust 😊
  I övrigt har jag mycket sammandragningar och väldigt ojämn energinivå men ska inte klaga eftersom jag ändå är igång mer än de flesta 😊 Ses gärna och leker med grabbarna någon dag nu när vi är lediga! Walter är på förskolan 3 dagar i veckan.
  Kram kram

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Vad mysigt med ett UL så sent! Låter verkligen som att du är pigg och på G ändå trots den stora kulan. Vore ju jättekul att få veta lika exakt hur tillväxten ser ut här också, aldrig fått veta det på det sättet i procent dock.. Tjaa du, det är väldigt oklart just nu när och hur mycket jag och W är på plats i juni…jag får återkomma! Stor kram 😀

   Svara
   1. Carina

    Ok gör det!
    Vi har ett till ultraljud 13/6 för att de vill följa hennes tillväxt nu och om hon fortsatt uppåt blir det läkarsamtal och ev igångsättning lite tidigare. Inte mig emot! 😊 Vi får se helt enkelt! Men hade gärna klämt ut henne runt midsommar…

 3. Carina S

  Här går vi in i v.33 med vårt första barn i morgon och inga större krämpor att tala om annat än att fotlederna svullnar utåt eftermiddagarna på jobbet. Njuter av finvädret på Åland (bor på samma gata som dina föräldrar) och längtar efter ledighet och att få pyssla på hemma i lugn och ro om några veckor. Ser fram emot att fylla frysen med flera av dina recept för hektiska dagar i höst när jag gissar att tid för matlagning och bakning är ett minne blott! 🙂

  Min mamma var precis som du väldigt förtjust i memma, när hon var gravid med mig, själv har jag inte märkt av det direkt men hon tipsade att det brukar finnas i frysdiskarna ända in i juli om man har tur, om dina tidigare cravings skulle hålla i sig alltså. 😉 Varmt lycka till med dina killar nu!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Åland är allt bra litet, då är vi grannar lite nu och då när vi är hemma, för vi brukar alltid bo hos mina föräldrar eft kattorna har sitt andra hem där. 😀 Vad mysigt med första barnet. Även om de små sover mycket i början så är det absolut skönt att ha kyl och frys fyllda så man slipper tänka på det när alla nyfikna kommer på besök och kanske vill ha lite fika också. Själv går jag in i v 35 imorrn och kom precis in i den där ”boa-fasen”. Har försökt göra om gästrummet till lillens och mitt sovrum/skötrum hela morgonen, puuuh! På tal om memma så blev jag så besviken på mig själv när jag insåg att jag under påsken glömt be mamma och pappa frysa in åt mig på Åland – men som tur var hittade jag två sista paket där när vi var hemma i början av juni. Min kompis har också köpt memmamjöl åt mig så snart blir det att provlaga egen 😀 Tack och detsamma till dig, lycka till med allt!

   Svara
   1. Carina S

    – Ja vi blev som lite ivriga med boandet så tidigt i vintras målade vi och fixade babyrummet. Nu är det ”bara” att försöka strukturera upp det och hitta bra utrymmen för alla prylar som vi lyckats samla på oss och fyllt upp rummet med hittills. -Så mycket grejjer!!

    Gillade ditt picknick-inlägg och om man får önska så tips på snabba och mättande hemma-mamma-luncher tas gärna emot framledes! 🙂 Ha en fin sommar så kanske vi ses i grannskapet!

   2. Johanna Inläggets författare

    Vi försöker verkligen återanvända det mesta från Wilton men lite nytt måste man få komplettera med 😀 Nu ska jag tvätta alla små gamla bebiskläder så jag vet vad jag behöver shoppa under sommaren. 😀 Jag är jättenyfiken på hur det går för er så skriv gärna igen! Vi ligger verkligen nära varandra i graviditeterna. Bra tips, det tar jag till mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s