Fresh lemon

Gick förbi den här nyheten i affären och vips så blev den min… Så här är det. Jag älskar citron tillsammans med vit choklad då den ofta är väldigt söt och kan behöva en uppfriskande touch. Men i mörk choklad däremot så funkar inte det dubbelbittra alls för mina smaklökar. Så jag var lite osäker på hur jag skulle gilla kombinationen av mjölkchoklad och fräsch citron.

Lindt Creation har alltså lanserat en fin mjölkchoklad med en frisk och syrlig citronkräm som de kallar FRESH LEMON. Och det funkar, den smakar som namnet antyder – fräscht! Me like. (Och jag brukar ju inte vara överdrivet förtjust i den här typen av fyllda chokladkakor). Och eftersom den är ”extra god att äta kyld” så är det precis så jag provar den. Väldigt sällan man rekommenderar att mumsa choklad kall men det blir så klart ännu fräschare med knäckig choklad och kall, krämig fyllning. Det får bli tummen upp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 tankar på “Fresh lemon

    1. Johanna Inläggets författare

      Jag menade rent generellt att vit choklad är gott tillsammans med citron, även när man bakar. Men Fazer har en vit bak och dessert-chokladkaka med lemon lime smak som jag brukar köpa när jag hittar den. Den finns dock inte alltid överallt. 🙂

      Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s