Grymma smoothies och shakes

Tänk om man började varje morgon så är hälsosamt? Om jag ska passa på att skryta lite så blev det här min andra lilla frukost efter ett konditionspass på gymmet i fredags. Jag märker hur svårt jag har att få i mig massor av grönsaker varje dag, det tar liksom emot av någon anledning (det blir mest i form av pålägg på mackan). Frukt och bär är inga problem, det går enkelt in, varenda dag. Det allra bästa sättet och absolut det lättaste för mig är att mixa smoothies, shakes och juicer. Det är fantastiskt gott och man slipper sitta och tugga och gnaga som en kanin dagarna i ända på olika råkostsallader… 🙂

Här kommer inspiration för tre grymma varianter. Hepp!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sur orange

Citron (mycket), clementin (många), morot, äpple och färsk ingefära åkte raka spåret ner i råsaftcentrifugen. Resultatet är en sur och mycket fräsch energikick!

Grön boost

Ren äppeljuice, fryst bladspenat, fryst grönskål, fryst mango, gurka, gröna vindruvor, limesaft och färsk mynta förenas i mixern till en sjukt god och hälsosam näringsboost! Underskatta inte äppeljuice och mynta, de ”döljer” smaken av spenat och grönkål perfekt….

Purple earth

Rödbetsjuice (råa rödbetor körda genom råsaftcentrifugen), ren äppeljuice, frysta körsbär, frysta svarta vinbär och färsk ingefära smakar vågat, jordigt och samtidigt godis (rimmade ju nästan det där..). Skippa inte de svarta vinbären, i kombination med äppeljuice smakar det helt ljuvligt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

2 tankar på “Grymma smoothies och shakes

  1. Johanna Inläggets författare

   Ja! Jag menar 100 % äppeljuice/must, utan tillsatser alltså. Helt sjukt gott och perfekta basen i smoothies…
   Finns oftast bland andra tetror av juicer och saft eller i kyldisken.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s