4 tankar på “Pssst….!

 1. Therese

  Alltid lika roligt att läsa dina uppdateringar kring barnen. Vi blev i veckan trebarnsföräldrar, hon hade som sin (yngsta?) Storebror bråttom att möta världen så vi bor på neoavdelningen och blir kvar ett tag framöver. Storebröderna är födda 2014 och 2015 och utvecklas för fullt. Dom leker med varandra men behöver ta pauser några gånger per dag eftersom dom ”ryker ihop”☺Han som är född 2015 sover 30 minuter på förskolan och vissa dagar hemma och än så länge somnar han relativt snabbt om kvällarna. Blöjfri satsar vi på bli framöver men med ny familjemedlem och flytt innan årsskiftet så tar vi det när vi landat och har lite mer energi. Smoothie, frukt, bär, spaghetti och köttfärssås och mackor gillas mest. Det blir även mycket kyckling och plockmat som serveras. En dos trots och många funderingar så har du vår vardag!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Stort grattis till er! Känner igen pauserna… blir både avis och lite provocerad av dom som har bråkfria syskon, haha..! Vi ska också flytta innan årskiftet så vi är visst i liknande situationer på fler sätt. Blir en höst fylld med packning – om jag nu lyckas få nåt gjort med en bebis som inte riktigt vill sova på dagarna…..

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s