Pssst..!

Nu finns ”Min tredje förlossningsberättelse” uppe. Du hittar den under ”En bulle i ugnen”, längst ner i flödet. Bjuder på massor av bilder och storyn om hur vår raket kom till världen för två veckor sedan. Enjoy!

10 tankar på “Pssst..!

 1. Emma

  Stort grattis! Så roligt att läsa 🙂 Helt otroligt att hon kunde åka ut sådär utan en krystning ens! Födde mitt första barn i december och minns krystningen som det jobbigaste, trots att det bara tog 30 minuter om ens det.. och nu blev jag påmind om moderkakan, huja. Har således inga erfarenheter eller tips att dela med mig av men önskar lycka till och tackar för en bra blogg!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Ja det var en ny upplevelse, helt klart! Vill ju också minnas krystningarna som ganska relevanta och tuffa i mina tidigare förlossningar. 😀

   Svara
 2. Åsa

  Oj, hon är verkligen bedårande lilla fröken Winter! ❤ Så härligt att hennes bröder är glada över hennes ankomst, mysigt. Det är jättebra att ”utnyttja” deras hjälpsamhet och berömma dem så mycket det går ❤. Stort grattis igen. Kramar till er alla från oss

  Svara
   1. Åsa

    Det kommer att hålla i sig ska ni se! De kommer att pyssla om sin lillasyster så fint. Kram och önska Daniel lycka till imorgondagens match. Trist nog jobbar vi och missar matchen:(

 3. Sana

  Åh vad kul att läsa och wow, vilka fina namn!! ❤️ Stort grattis till dig och familjen 😊 Kram

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s