Fräsch fruktshake

Morning!

Nu är vi hemma igen efter efter några dagar i Leksand på träningsläger med Daniels jobb (IFK Norrköping). Lägret var över förväntan faktiskt, speciellt för vår lilla gosse som hade massor av kompisar att busa med. Synd bara att det mest regnade (och att jag mådde dåligt en av dagarna), det förstör så mycket när man vill vara ute och upptäcka! Borta bra men hemma bäst. Nu vågar jag mig inte ut och resa mera, 3,5 kvar till due date för bebis. Woop woop!

Efter dagar med ganska mycket stillasittande i bil så vill jag äta fräscht igen och röra på mig mer. Är du också ute efter en svalkande, läskande och nyttig shake? Mixa då ananas, jordgubbar och vattenmelon med is och lite lime juice. Det blir magiskt! Jag börjar gärna veckan med den här.

IMG_3211

Lite töntigt kanske, men jag sparar ju alltid plastmuggar från cafébesök och återanvänder hemma. Perfekt när man har barn i närheten eller barn som inte alltid vill sitta ner i lugn och ro och dricka (=spillrisk!).

Papperssugrör må vara snygga men de är då verkligen inte trevliga att dricka ur. Papper i munnen känns bara fel och värre blir det när det börjar luckras upp av vätskan. Fattar inte alls grejen med dessa?

2 tankar på “Fräsch fruktshake

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s