Mango coconut smoothie

Den här lilla rackaren är så smarrig att du nästan måste prova den nu på en gång!

Exotisk, frisk men ändå söt, tjock och mättande. Full med C-vitamin också. Perfekt för dig som lyckas få tag på osötad havtornssaft (finns på Kantarellen på Åland – desvärre vet jag inte var man får tag på sådan i Sverige?).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mixa följande;

1 skalad apelsin/nypressad apelsinjuice, 0,5 banan, ca 2 dl fryst mango i bitar, ca 1 msk 100 % havtornssaft, ca 1 cm bit färsk skalad ingefära och så 1 burk (125 g) Yoplait Perle de Lait kokosyoghurt. -Får du inte tag på yoghurten blir det en god laktosfri smoothie eller så använder du kokosmjölk. Jag har äntligen hittat en kokosmjölk från Garant (rosa tetra) som jag verkligen tycker är god och som dessutom är krämig i konsistensen.

6 thoughts on “Mango coconut smoothie

 1. Malin

  Visst är Garants bäst? Perfekt med mindre storlek också 🙂 Jag har alltid en i kylen så man snabbt kan göra kokosgrädde 😀

  Svara
 2. Carina

  Toppen, här får jag användning för mina havtorn som jag har i frysen (från svärföräldrarnas trädgård!) Yoghurten får jag hoppa över m tanke på lilla W men koksmjölk är ju supergott annars! Aldrig testat garant men nyligen upptäckt Icas kokosgrädde som är jättegod också!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Vad underbart med hemplockade havtorn i frysen, ren lyx. Jag tycker inte skalen blir så goda i smoothie utan föredrar att pressa saften ur bären men prova dig fram. Tack för tipset, ska testa ICA:s kokosgrädde 🙂

   Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Ja det är ju inte omöjligt. Vi får väl smuggla in en från Åland till dig annars 🙂 Grymt bra att ta en sur shot av ren havtornssaft så här i förkylningstider.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s