Mest gammalt men också lite nytt…

Som ni redan har märkt så håller jag en ny, lite långsammare takt här på bloggen. Jag uppdaterar efter bästa förmåga men det kommer bli glesare än förut. Jag prioriterar mig själv och den växande magen och försöker ta det lite lugnare. Julledigheten gick åt för att jobba fram recept för mejeriet som jag samarbetar med. (Det gäller att jobba nu medan ork och tid finns). Och dessa recept kommer ni så klart att få ta del av, längre fram. Men glöm inte att det redan finns massor av recept i mina arkiv, så in och sök! Jag ska göra mitt bästa för att då och då plocka fram godbitarna till er…

Har ni önskemål på vad ni vill se mer av så kommentera gärna. Kanske det ger mig lite go och inspiration! Fler glutenfria recept är redan önskade, så det ska jag försöka lägga på minnet. Jag har också märkt att det ofta är de enklaste och kortaste recepten som uppskattas mest. Till vardags ska det väl gå snabbt och smidigt antar jag, vi är få som har ork och tid med långdragna köksprojekt!

IMG_1877

Nyårskulan! En inte helt rund sådan. På tisdag ska jag till barnmorskan igen, ska knåpa ihop en uppdatering efter det då jag vet att ni är många därute som är nyfikna på hur det går. Ca 10 veckor kvar nu! Hjälp! 😉

4 tankar på “Mest gammalt men också lite nytt…

  1. Anna

    Jag önskar tips på (nyttiga) enkla mellanmål och lunch! Jag orkar inte kocka två gånger per dag, så därför önskas lite snabbare lunchtips som INTE är köpt karelsk pirog/köttpirog 😉

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s