Äntligen klart för ett nytt kontrakt!

Nu har det blivit dags att byta mat mot fotboll igen. 🙂

Ovissheten är över! Intresse har kommit från många olika håll runt om i världen men valet föll på att stanna inom Sveriges gränser och spela kvar i Allsvenskan. Vi trivs med närheten till våra familjer och vänner runt om i Sverige och på Åland.  Äntligen kan jag stilla mångas nyfikenhet och berätta vart vi ska flytta.

Efter 10 år i Djurgårdens IF har Daniel nu skrivit på 2 år för Åtvidabergs FF.  Daniel tycker att Åtvidabergs FF har ett intressant lag och en spelstil som kommer att passa honom bra.

2013-02-042

Vi har varit på plats hela helgen och lärt känna både Linköping och Åtvidaberg lite bättre.  Nu närmast ska vi jaga en lägenhet och jag ska se mig om efter ett nytt roligt jobb. Det är spännande tider som väntar, och vi är redo för vårt nya liv!

2013-02-01

Daniel vill passa på att tacka DIF supportrarna som överlämnade den här fina tavlan till honom i slutet på förra året.

Han hälsar att tavlan ska få en hedersplats i nya lägenheten och att ni ses vid nästa möte mellan klubbarna!

13 tankar på “Äntligen klart för ett nytt kontrakt!

 1. Forza Åtvid

  Underbara nyheter! Hoppas ni kommer att trivas båda två och varmt välkomna till Östergötland! Om ni ska gå ut och fira ikväll och du som verkar gilla god mat så kan jag varmt rekomendera Restaurang Riva på ågatan, Bellos på apotekaregatan eller nyöppnade johannes kök.

  Välkomna!!

  Svara
 2. Malin J

  Lycka till i nya staden!

  Och Johanna -retsamt smarriga ”semlor” du har på startsidan… Det vattnas i munnen =) Hoppas du får börja baka dem snart! Kommer att sakna fastlagsbulls-perioden på Lidingö 😉

  Pöss

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Jag jobbar på att komma närmare dig snygging 🙂 Vi är på plats, men själva flyttlasset kan inte hända förrän vi hittar en lägenhet! Längtar verkligen tills allt är klart. Golvmadrasser, soffor och hotellsängar, jag kan den melodin nu 🙂

   Svara
   1. Elin

    Men vad spännande (även om jag hoppades på att du skulle flytta till Göteborg hehe).Vill ju ha lite updates framöver om hur det går för er. Håller tummarna för att ni hittar en lägenhet snart 🙂 Puss på dig

   2. Johanna Inläggets författare

    Men nu har vi iaf närmare till varann, kanske kan vi få till en dejt! Tack fina, håller både tummar och tår här 🙂

 3. Felix

  Underbart att det finns bilder och står om den lilla avtackning som Daja fick. Det är givetvis tråkigt att inte mer har gjorts för Dajas avtackning. Och jag tackar för att jag även fick se den vackra tavla som han fick! Som inte heller den finns att hitta någon annanstans!

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s