Roadtrip!

1:a februari! Time flies.

Igår jobbade jag min sista dag som chokladkonditor…känns lite vemodigt. P.g.a. stambyte i vår lägenhet och att min sambo Daniel byter fotbollsklubb kommer vi snart att lämna vackra Stockholm för en annan stad.

Måste passa på att tacka Kenneth, Petter, Ulrika och Maria för husrum! Ni har alla tagit väl hand om oss. Gästvänlighet äger! ♡

Just nu tar Daniel och jag en liten minisemester och tuffar för tillfället fram längs E4:an mot Linköping. Som Ålandstidningen bekräftade  i morse ska vi över för att träffa sportchef och tränare i föreningen  ÅFF. Vi hoppas så klart hinna träffa familjen Dahlén och höra hur omställningen från DIF till ÅFF har fungerat. 🙂

2013-02-012

2013-02-011

11 tankar på “Roadtrip!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s