6 tankar på “Pssst..!

 1. Therese

  Jag får börja ursäkta mig för ett låångt inlägg 🙂 För det första tack för en alltid lika inspirerande blogg och att du delar med dig av vardagslivet.

  Vi har två killar födda 2014 och 2015. Vi har fullrulle från morgon till kväll. Killarna älskar att vara i lekparken, springa, cykla och leka med fordon. Som sagt har dom ett otroligt behov av att springa och röra på sig och det är ett måste för att dom ska gå att handskas med.. 🙂 Den äldre har slutat sova så dom klassiska dipparna av trötthet kring 14:30 & 16:30 måste vara inplanerade om man är iväg annars aktiverar vi oss oftast förmiddag och återhämtar oss mitt på dagen och går ut igen på eftermiddagen. Den yngre har fått dra ner på sovningen på dagen(sover ca 30 min ( för att barnens sovtider ska tajmas så bra som det går.

  Måltiderna börjar gå från cirkus till att alla sitter tillsammans stora delar av måltiderna.

  Jag kommer vara hemma med barnen i höst. Jag håller på att ladda upp mentalt, skriva matsedlar, boka in oss på barngympa och andra stående aktiviteter så vi har att göra. Har två kompisar som också är föräldralediga med små så vi kan i alla fall umgås. Alla har söner så blir en del bråk om leksaksbilarna 🙂

  Egentid, vi försöker dela upp oss och vara med varsitt barn ganska ofta. Dels för att dom behöver få pausa från varandra, har olika behov att tillgodose och att det känns skönt att bara ta med ett barn på aktivitet. Egentid att bara göra saker ensam eller tillsammans vi två börjar vi bli bättre på men vi ska bli ännu bättre på det. Man behöver bara få vara för att samla mer energi.

  Ändå klyschigt nog lycka för barnen att ha varandra. Alltid någon att leka med och irritera 🙂

  Ta hand om er!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Mysigt att läsa om ert vardagspussel, tack för det! Det är allt lika härligt som det är påfrestande att ha två vilda pojkar att aktivera, hehe. Precis som ni gör så delar vi också upp oss med varsitt barn rätt ofta. Vi funderar faktiskt om det är dags för Wilton 3,5 år att få prova på någon sportig aktivitet snart, har du något att rekommendera så hojta gärna till. Kram!

   Svara
   1. Therese

    Ja två aktiva killar det är något att bita i 🙂 Vi har kört familjegympa där man kör lekar/spring till musik med äldsta sonen. Vissa saker gillar han och vissa vill han mest titta på. Lagom nivå och perfekt att boka in med en kompis så man känner någon i gruppen. Vi ska nog börja i höst också. Annars har vi kört familjebad också bra men lite mer meckigt med dusch i badhuset osv. Fast båda mysigt! Ta med mellis och ibland lyxa till det och köpa frukt/klämmis i kiosken efteråt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s