Tilltugg

Dessa små tilltugg åt vi på nyårsafton! Väldigt enkla att göra men riktigt goda.

img_5720

Till vänster är det crustader som jag fyllt ungefär till hälften med en blandning av Kavli Hot Jalapeno ost på tub med lite riven västerbottenost och i mitten är det små rågskålar med smak av het chili som jag fyllt med en blandning av crème fraîche och riven västerbottenost. Båda är gräddade 5-10 minuter i 200° varm ugn.

Till höger är det tunnbröds chips där jag helt enkelt brett pesto på tunnbröd, toppat med riven västerbottenost och krossade valnötter. De är gräddade i 200° i ca 10 minuter eller tills kanterna börjar bli gyllenbruna. Skär upp i portionsvänliga bitar och servera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s