Pssst…

…Nu har jag uppdaterat ”En bulle i ugnen” uppe till höger med ”Min andra förlossningsberättelse” längst ner i flödet.

Vår lilla gosse hittade ut blixtsnabbt efter en igångsättning för en vecka sedan (+ 9 dagar). Han är helt underbar och vi mår riktigt bra!

21 tankar på “Pssst…

 1. Therese

  Först och främst stort grattis! Du är så duktig på att skriva och som håller bloggen vid liv trots två små hemma.

  Vi har också två buskillar hemma, 15 månader mellan så det är full fart framåt och åt olika håll 🙂 Till hösten ska även lillebror inskolas och börja förskolan, vi tänkte först ha honm hemma till början av nästa år men han behöver stimulans och träffa andra barn. Efter velande så känns beslutet rätt (ska försöka påminna mig om det när alla sjukdomar avlöser varandra). Sen han lärde sig gå när han var ett så är han så mycket mer aktiv så jag tror att förskolan kommer passa perfekt.

  Hur länge ska du vara föräldraledig?

  Lycka till med allt! Ser fram emot att läsa mer på bloggen (både recept och småbarns faser)

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Hehe, det är vad jag har att vänta om ett år ungefär 😀 Förskolan älskad av oss alla här, bästa stimulansen! Förmodligen blir jag ledig ca 1 år men hade gärna gjort lite sporadiska gästspel på jobbet så fort det går. Allt beror lite på vårt fotbollsliv och vad som händer där…. Tack för dina rader. Kram till dig!

   Svara
 2. Linnea

  Stort grattis! Du är verkligen en superkvinna! Jättefin bebis och så vackert namn sen.
  Läste wiltons förlossningsberättelse och de första månaderna nu också. Rolig och spännande läsning för vad som komma skall. BF+3.

  Ta hand om er nu i familjen. Kram

  Svara
 3. Carina S

  Med grattis och så himla fin är lillkillen!! Roligt att läsa om fler augustibarn! 😊 Vårat knyte blev en tjej och kom 11 dagar efter Walentin, BF+4 och jag var urväntad.

  Vattnet gick 18:20 på kvällen och värkarna tog fart efter 21. Vi åkte in 06:00 efter en smärtsam och sömnlös natt. Vid 10 fick vi komma in till förlossningen och då var jag 4cm öppen och bad om epidural. Stånkade lustgas fram till 12 då epiduralen sattes och den gjorde succé. De 3 följande timmarna kunde jag äta, sova och samla krafter. Fick även antibiotika iv eftersom vattnet gått så tidigt. Bm trodde inte sina fingrar när jag sen var fullt öppen 3h senare. Sedan krystade vi för brinnkära livet i närmare 2h aktivt (2,5h om vi räknar när vi börjar testa att krysta men med effekt av epiduralen ännu) tills hon kom.

  Det krävdes ett litet klipp men då kom hon sedan i samma stund kl. 18:29. Så dryga dygnet tog hon på sig. Men så mäktig upplevelse och så spännande att varje förlossning kan vara så otroligt unik! Roligt att läsa om din och hoppas vi ses i grannskapet med småkottarna när ni är på ön! 😊

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack för din story! Tänk vad häftigt att det kan vara så olika. Starkt jobbat av dig, det låter som att jag kom väldigt lindrigt undan rent tidsmässigt. Stort grattis till lilla tösen! Ja hejja gärna på mig när jag syns till, vore bara roligt! Förr eller senare flyttar vi ju hem, då måste ju småttingarna träffas iaf 😀

   Svara
 4. sandrasmatkrypin

  Oj vad efter jag är nu men STORT grattis! Va roligt att läsa om hur den lille kom till världen. Så härligt! Hoppas du får tid att njuta och tack för att du fortsätter inspirera ❤

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s