Marabou nyheter

Dessa två nyheter haffade jag i affären häromdagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tummen ner för galet stora förpackningar. När en nyhet lanseras vill jag kunna köpa små kakor – ifall de inte faller mig i smaken.

Tummen ner även för Bubbly Caramel – luften i chokladen gör att kakan upplevs som att den legat framme i solen och blivit varm och mjuk och karamellen kommer inte alls till sin rätt. Rinnig söt karamell och mjuk söt choklad blir menlöst tillsmmans. Jag hade hellre sett knäckigt hård choklad och salt karamell. Någon ”airy chocolate adventure” är det då inte i min mun. Bubbly Caramel är luftig mjölkchoklad med kolafyllning.

Tummen upp för Creamy Biscuit ” crispy chocolate experience”. Den söta chokladen räddas upp av krispigt kex och krämig fyllning, mums! Lite som en deluxad fyllig kexchoklad.

Creamy Biscuit är mjölkcholad fylld med kex, kakaokräm och gräddkräm.

6 tankar på “Marabou nyheter

  1. Johanna

    Håller med om storlekarna. Dessa nya smaker brukar sällan bli favoriter hos mig, men man vill ju ändå testa dem! Kexvarianten får nog följa med hem från affären nästa gång!

    Svara
  2. Helena / Bara en kaka till

    Alltid kul med nya chokladsorter! Jag halkade in på din blogg när jag googlade efter recept på chiapudding. Jag är gravid i nionde månaden och försöker Omega 3-fjäska för bebisen då jag inte är så mycket för fisk… 😉 Jättetrevig blogg du har!

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s