Spicy bananas & sweet popcorn

Provsmakning pågår! 😉

Tänkte tipsa om gott snack idag. Tycker jag ser mycket sött och salt i kombination just nu. Inte undra på, det bästa av två världar!

Vi börjar med Renée Voltaires Spicy bananas djungelchips. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frasigt knapriga, heta och inte så tokiga. (Men inte smala om ni trodde det, det här är kaloririka godingar)!

Det är lätt att bli helt bananas. Vips så är påsen slut 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varför gnaga vanliga popcorn när man kan mumsa chokladdoppade! Popcorn med olika smaksättningar verkar också vara på tapeten just nu, ser dem lite överallt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har provat Marabou Snax Sweet Popcorn.  Med andra ord, karamelliserade och saltade popcorn doppade i mjölkchoklad. Jag ville ju inte tycka om de här. Popcorn är ingen storfavorit och jag trodde de skulle vara slisksiga. Men jag måste erkänna att de var goda. Jag älskar helt enkelt kombinationen salt och choklad, så är det. Popcornen gör dem luftiga och inte så stabbiga. Det är lätt att äta många alltså!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16 tankar på “Spicy bananas & sweet popcorn

 1. Malin

  De där bananchipsen har jag funderat på att köpa.. så då var de alltså goda – kul! Vad gör ni i helgen i Åtvidaberg/Linköping då? KRAM

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Bananchipsen är riktiga party tilltugg! Kul med lite fart på smaken också. 🙂 Jag åker hem till Åland i morgon så det blir inte mycket fest för min del. Jag ska hem och pussa på mina håriga bebisar, saknar ihjäl mig!! Kramis

   Svara
 2. Linda

  Hej Johanna! Som det fotbollsfan jag är så hittade jag din blogg av den anledningen, men nu kommer jag stanna och läsa den för din skull! Kul om mat med bra recept och roliga tips. Tack! All lycka nu med att hitta bra boende i min gamla trakter. Kram Linda

  Svara
 3. Erica

  Bananchipsen låter riktigt spännande. Dem vill jag verkligen testa. När det gäller de chokladdoppade popcornen så tyckte jag ej att de var tillräckligt salta. Jag tyckte mest att de smakade sött. Då tycker jag att Marabous chokladdoppade Pretzels var oerhört mycket godare. 😀 Men roligt att du gillade popcornen. 🙂

  Jag gillar också kombinationen sött och salt väldigt mycket. Några andra sådana favoriter hos mig är majsgodiset Snax! och, ännu bättre, Garants sötsalta mandlar. Mandlarna är verkligen berondeframkallande och farligt goda enligt mitt tycke. 😉

  Svara
   1. Erica

    Precis, nu har du mycket nytt att smaka. 🙂 Det är alltid roligt att kunna tipsa lite och vara till hjälp. =)

    Vet du var man kan finna bananchipsen, förresten? I en mataffär med lite större sortiment borde de väl kunna finnas? Var köpte du dina? 🙂 Jag blev som sagt sugen på att smaka dem.

   2. Johanna Inläggets författare

    Jag uppskattar alltid tips! 🙂 Jag köpte mina bananchips på sf:s biograf i Linköping. (Då 2 för 25kr, en på köpet alltså). Antar att de finns hos de flesta biograferna..? Gott biosnack är de iaf.

 4. Erica

  Okej, då vet jag. Jag bor också i Linköping, så då vet jag precis var jag ska kolla. 🙂

  Välkommen hit till Linköping, förresten! 🙂 Jag kan berätta att jag är en trogen läsare av din blogg, som dock ej är jättebra på att kommentera. Jag är inne här nästan varje dag och tycker därmed att det är roligt att ni har flyttat till hit. Då kanske jag får se någon recension av någon lokal restaurang el. dyl. så småningom. 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Vad kul! Blir alltid glad av kommentarer, känns lite mindre ensamt att blogga när man får lite feedback. 🙂 Absolut, krogrecensioner lär dyka upp, tills dess får man gärna tipsa mig om vilka ställen som är värda ett besök…. 😉

   Svara
   1. Erica

    Tyvärr är jag ej någon jättebra tipsare, då jag alldeles för sällan äter ute. Det finns fortfarande massor av ställen i Linköping jag länge har velat testa, men ej hunnit testa ännu, fast jag har bott här i över fyra år… 😛

    Någonting som direkt dyker upp i mitt huvud är dock Överste Mörner’s (http://www.overstemorner.se/) prawn ceasar sallad (som är en fräsch och smakrik ceasersallad med räkor och ägg istället för kyckling och bacon). Hälsofreak (http://halsofreak.se/hem.aspx) är annars ett bra matställe i Linköping, som enligt mig passar särskilt bra när det gäller lunch. 🙂

   2. Johanna Inläggets författare

    Tack för dina tips, det var väl bättre än ingenting alls 🙂 Ska lägga Överste Mörner’s på minnet. Hälsofreak har jag besökt för en fika, nästa gång får det bli smoothie eller sallad tror jag bestämt. Gillar konceptet men det var trångt som f-n i lokalen…

 5. Erica

  Ja, det är sant att det är trångt på Hälsofreak, särskilt vid vissa tider, då det är fullt med folk. Jag gillar ej heller deras inredning väldigt mycket, så lokalen känns ej jättetrevlig. MEN jag gillar verkligen deras fullkornswraps. Du borde testa någon av dem någon gång. Och om man inte gillar lokalen så kan man ju alltid ta med sig hem. 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Wraps är gott, ska absolut testa! Håller med dig om inredningen, inte den roligaste, det blir liksom aldrig mysigt där inne men utbudet är förstås viktigast. 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s