3 tankar på “Psssst…

 1. Therese

  Kul läsning som alltid🙂 Vi har också två killar födda 14 och 15 och sen en tjej född 18. Killarna är som era, bråkas, vet vad den andra gilkar respektive ogillar! Mellansonen ser upp till storebror men är mer framåt och helt olik i sättet att vara. Bill och Bull🙂 Leker dom med samma kompisar eller har dom olika? Våra barn bytte till olika avdelningar i våras och det är kanon.

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Vi säger ju alltid att pojkarna är så lika men dom har absolut olikheter också. Minstingen är mer framåt och tar för sig mer, typiskt mellanbarn kanske? Att man måste synas och höras för att få uppmärksamhet? 🙈😁
   Dom leker delvis med samma kompisar med Wilton har också några egna – tex tvillingbröder som han lärde känna under sitt första halvår på dagis (dom har nu bytt dagis). Han var över på sin första playdate själv hos dom under helgen. Kändes stort! Vi har nämligen alltid umgåtts med våra vänner och deras barn så då har vi alltid varit med själva.

   Svara
 2. Therese

  Ja som mellanbarn blir man ibland ” bortglömd” och som yngsta och tredje barn blir man anpassningsbar😊 Åh stort! Äldsta sonen har i år också åkt själv till kompis eller lekt hemma själv med grannarnas barn. Dom blir stort fort! Ser fram emot att höra mer om ert nya boende🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s