13 tankar på “Psssst…

 1. sandrasmatkrypin

  Åh va roligt! Stort grattis! Jag är gravid i v 16 med bf 9 juni så det blir kul att följa dig 🙂 Min mage är mycket större denna gång än första men det var bara en bäbis här med 😉 Ser fram emot stora ultraljudet i mitten på januari! Kram

  Svara
 2. Camilla

  Stort grattis! Jag har en kille född i juli 14 och väntar en kille till i april nästa år, så det blir närmare 4 år mellan. Jag tycker att det känns bra att han har blivit lite större och förstår mer. Hoppas att de kommer att ha mycket glädje av varandra trots viss åldersskillnad 😊

  Har börjat tycka att två barn är lite, men tre barn är i och för sig mycket! Då är det fler barn än vuxna famnar 😄

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack och grattis till dig också! Det finns så mycket olika fördelar med få el många år mellan barnen, känns som att alla sätt är bra på sitt sätt 😀 Håller med dig om det sista, haha! Får sikta på fyra barn så tar de största ett varsitt syskon i handen/famnen också…..

   Svara
 3. Therese

  Åh vad roligt, stort grattis!☺ Vi har två killar födda 2014 och 2015 som är aktiva från morgon till kväll. Dom två första åren var tuffa men nu när dom är så ”stora” har vi bestämt att en tredje vore mysigt så vi hoppas det sker inom en framtid. Tre barn känns lagom och som en ”normalstor” familj däremot känns fyra barn som en jättestor familj😊. Hur många barn skulle ni vilja ha? Lycka till och det ska bli roligt att få följa er resa!☺

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack! 3-4 barn har jag länge tänkt, kanske vi inte orkar med fler än 3, det är ju redan ganska tufft med våra vildar, hehe… 😀

   Svara
   1. Therese

    Samma här, 3 barn är det som idag känns som vi mäktar med😊 Jag får följa er och inspireras av er när ni fått den tredje så hakar vi på☺

 4. Linnea

  Grattis, vad roligt! Du fick Walentin några dagar innan jag fick mitt första barn och är verkligen INTE redo för nästa barn än på ett tag😅 måste få ha min kropp i fred och få jobba ett tag känner jag.
  Men så småningom hoppas jag att det blir fler barn:)
  Kram!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Äsch, jag fick ju ha min kropp ifred i hela 1-2 månader efter att jag slutade amma och blev gravid igen 😂🙈 Skämt å sido, känner igen det där med jobb, därför satte vi Walle på dagis när han var 13 månader, jag blir smått knäpp av att gå hemma för länge..!
   Hoppas ni får en mysig jul, kram.

   Svara
 5. Sana

  Åhh stort grattis!! Vad kul! 😊 Jag har själv inga barn än men jag är uppvuxen i en stor familj – vi är 5 syskon. Förstår inte hur mina föräldrar orkat med haha men tycker det har varit SÅ kul att växa upp med många syskon!! Kram

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s