Psssst…

19 Dec

…Nu har jag uppdaterat En bulle i ugnen med nyheter, se inlägget längst ner som heter Min fjärde graviditet v. 6-15.

Annonser

13 svar to “Psssst…”

 1. Åsa 19 december, 2017 den 09:15 #

  Men så härligt! Stort grattis till er! Många kramar!!

  • Johanna 19 december, 2017 den 09:27 #

   Tack så mycket! 😀

 2. sandrasmatkrypin 19 december, 2017 den 12:54 #

  Åh va roligt! Stort grattis! Jag är gravid i v 16 med bf 9 juni så det blir kul att följa dig 🙂 Min mage är mycket större denna gång än första men det var bara en bäbis här med 😉 Ser fram emot stora ultraljudet i mitten på januari! Kram

  • Johanna 19 december, 2017 den 13:08 #

   Vad kul, då kan vi följa varandras graviditeter, vi är verkligen i fas 😀 Grattis till er också! Kram

 3. Camilla 19 december, 2017 den 22:22 #

  Stort grattis! Jag har en kille född i juli 14 och väntar en kille till i april nästa år, så det blir närmare 4 år mellan. Jag tycker att det känns bra att han har blivit lite större och förstår mer. Hoppas att de kommer att ha mycket glädje av varandra trots viss åldersskillnad 😊

  Har börjat tycka att två barn är lite, men tre barn är i och för sig mycket! Då är det fler barn än vuxna famnar 😄

  • Johanna 19 december, 2017 den 22:32 #

   Tack och grattis till dig också! Det finns så mycket olika fördelar med få el många år mellan barnen, känns som att alla sätt är bra på sitt sätt 😀 Håller med dig om det sista, haha! Får sikta på fyra barn så tar de största ett varsitt syskon i handen/famnen också…..

 4. Therese 20 december, 2017 den 12:13 #

  Åh vad roligt, stort grattis!☺ Vi har två killar födda 2014 och 2015 som är aktiva från morgon till kväll. Dom två första åren var tuffa men nu när dom är så ”stora” har vi bestämt att en tredje vore mysigt så vi hoppas det sker inom en framtid. Tre barn känns lagom och som en ”normalstor” familj däremot känns fyra barn som en jättestor familj😊. Hur många barn skulle ni vilja ha? Lycka till och det ska bli roligt att få följa er resa!☺

  • Johanna 20 december, 2017 den 15:11 #

   Tack! 3-4 barn har jag länge tänkt, kanske vi inte orkar med fler än 3, det är ju redan ganska tufft med våra vildar, hehe… 😀

   • Therese 20 december, 2017 den 17:08 #

    Samma här, 3 barn är det som idag känns som vi mäktar med😊 Jag får följa er och inspireras av er när ni fått den tredje så hakar vi på☺

 5. Linnea 21 december, 2017 den 00:12 #

  Grattis, vad roligt! Du fick Walentin några dagar innan jag fick mitt första barn och är verkligen INTE redo för nästa barn än på ett tag😅 måste få ha min kropp i fred och få jobba ett tag känner jag.
  Men så småningom hoppas jag att det blir fler barn:)
  Kram!

  • Johanna 21 december, 2017 den 07:12 #

   Äsch, jag fick ju ha min kropp ifred i hela 1-2 månader efter att jag slutade amma och blev gravid igen 😂🙈 Skämt å sido, känner igen det där med jobb, därför satte vi Walle på dagis när han var 13 månader, jag blir smått knäpp av att gå hemma för länge..!
   Hoppas ni får en mysig jul, kram.

 6. Sana 14 januari, 2018 den 04:56 #

  Åhh stort grattis!! Vad kul! 😊 Jag har själv inga barn än men jag är uppvuxen i en stor familj – vi är 5 syskon. Förstår inte hur mina föräldrar orkat med haha men tycker det har varit SÅ kul att växa upp med många syskon!! Kram

  • Johanna 14 januari, 2018 den 07:26 #

   Tack! Vad mysigt med stor familj. Precis, man vill ha storleken men vette tusan hur man ska orka 😂😄 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: