Pssst..!

…Nu har jag uppdaterat ”En bulle i ugnen” här uppe till höger med ett nytt långt inlägg om de senaste veckorna av graviditeten och dessutom har jag bakat in en uppdatering om Wilton. Längst ner i flödet hittar du ”Vecka 35-40”.

 

 

2 tankar på “Pssst..!

 1. Therese

  Tack för den fina uppdateringen. Det är såå roligt att läsa!

  Våran äldsta är 2 1/2 år och yngsta 15 månader så full rulle. Dom älskar utelek och har massa spring i hela kroppen så några timmar utelek varje dag. Vill inte tänka på vintern och hur dom ska få utlopp för all energi 🙂

  Matmässigt älskar dom frukt och bär + smoothie. Dom vill leva på det!
  Lillebror äter dock mycket annan mat men storebror är inte alls intresserad av mat. Varför äta tycker han? Vi är i kö till barnmottagningen där vi ska få hjälp. Maten påverkar allt och vi börjar bli trötta på detta.

  Pratet finns för båda meninte mycket förståeligt 🙂

  Hur sover Wilton? Här har storebror precis slutat sova dagtid, skulle dock behöva 45 minuter vissa dagar. Lillebror sover ca1,5-2h mitt på dagen.

  Lycks till med allt, ser fram emot att följaer!

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Åh vad kul att få läsa dina rader och skönt att få känna igen sig lite. Wilton skulle också kunna vara frukterian på heltid. Han är inte så förtjust i protein, förutom korv. Blir mest kolhydrater känns det som, fast å andra sidan älskar han grönsaker så ska väl inte klaga. Och på förskolan äter han bra säger dom…men jag önskar att han inte alltid lämnade kyckling, fisk och kött kvar på tallriken! Wilton sover riktigt bra på nätterna, mellan ca 20-06.30, vaknar sällan – bara när han är krasslig el kissar genom blöjan. Dagtid sover han mellan 12-13 ungefär – verkar absolut behöva den luren än då han är så aktiv under dagarna. Vi är tacksamma för det här – kanske sover han så tryggt för att hans säng är en förlängning av vår. Funderar också lite på hur man aktiverar bäst under vintern men hoppas på att han uppskattar pyssel, bakning och ritning mer då – eller snarare har ro till det då ☺️ Kram till dig!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s