Uppdaterade kategorier!

Nu mina bloggvänner har jag ÄNTLIGEN uppdaterat kategorierna för att  NI lättare ska kunna hitta det ni söker i bloggens arkiv – för det gömmer sig mycket godsaker och bra recept här inne vill jag lova 😉 Det är framförallt kategorierna MAT, BAKVERK & DESSERT samt BRÖD som fått underrubriker. Det har länge varit bristfälligt och jag vet att sökfunktionen kan vara lite knepig och framförallt petig. (Jag hittar inte ens själv det jag söker mellan varven). Kategorierna hittar ni längre ner på sidan i högerspalten. Enjoy!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 tanke på “Uppdaterade kategorier!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s