3 tankar på “Pssst…!

 1. Therese

  Återigen så roligt att läsa dina uppdateringar kring barnen och speciellt roligt då våra barn är jämnålder (6, 5 och 1 år och 10 månader).
  Winter låter som en bestämd ung dam och känner igen det där då vår äldsta son är född ”bestämd/lite lättkränkt”😉 Skämt åsido så har han varit bestämd och envis sedan dag ett. Han är även en känslomänniska så det gäller att hänga med i svängarna! I höst börjar han skolan (!) och är så peppad. Mittenkillen har en växel = fullt ös från morgon till kväll men kan acceptera att se skärm ibland för att återhämta sig och oss andra. Han är dock SÅ social och hjälpsam med allt och alla! Han är glad, positiv och älskar att hjälpa lillasyster. Min högra hand🙂
  Lillasyster är fortsatt anpassningsbar och hänger med. Sjukt smidigt då jag är själv hemma med barnen under ca. 6 veckor. Hon älskar att vara ute så vi får låsa dörren så hon inte smiter ut ensam. Ute från morgon till kväll i alla väder. Solglasögon och hjälm + stövlar favoriter. Just nu även hatt, bra i denna sommarvärme. Hon sover det hon får men Max 1h timme om dagen för att komma i säng om kvällarna. Ser TV några minuter per vecka annars dansa dom få stunder hon är inomhus.

  Våra sovtider är just nu på sommarläge. Barnen somnar mellan Kl.20:30 -21:30 och stora barnen vaknar Ca.7 så 10-11 h sömn. Lillasyster är en sjusovare så sover till hon blir väckt men vaknar mellan 7:30-8:30. Vi ska inte klaga här!

  Angående Corona så har vi träffat mor och farföräldrar ca.5 ggr sedan detta bröt ut så lite barnvakt men bara gilla läget. Nu njuter vi av ljumma kvällar med strand och middagspicknick någonstans.

  Glad sommar!☀️🌸🦋

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Vad kul med all igenkänning! Man får dom barn man klarar av – sägs det. Ibland undrar jag nog hur det är med den saken, haha! Vill inte klanka ner på Winter men hon är en utmaning, det är den ärliga sanningen. Men lika ljuvlig också när hon är på bra humör 😁 Killarna är inte på något sätt små änglar heller iof, det är väl kanske kombon tre barn tätt som är knepig 🤣

   Svara
   1. Therese

    När vår äldsta son var två veckor gammal och vi handlade på affären skrek han så kraftfullt att en äldre farbror sa ”Den här killen vet vad han vill”. Och att man får barn som man klarar av har vi hört hur många gånger som helst och med tanke på lillasyster så stämmer nog det. Hon ”hänger med”, sover, äter och bara är glad! Vi orkade inte mer än så😉 Nej men tre barn och speciellt tätt är intensivt och inte många lugna stunder men vilken lycka för dom och oss att ha syskon❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s