3 tankar på “Pssssst…!

 1. Therese

  Vilken sötnos hon är☺ Ni/du gör det bra & vi befinner oss snart i samma sits med tre barn. Jag har dom två äldre på förskolan 15h/vecka men resten av tiden (när sambon jobbar) ska jag rodda all tre! Jag hoppas på en nöjd bebis men på något sätt klarar man sig men förstår att det känns tufft många gånger. Lätt att glömma bort sig själv, varandra och förhållandet. Ser fram emot fler uppdateringar så jag kan få tips från sig som är rutinerad trebarnsförälder😊

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack! Vi försöker vårt bästa men humöret och tålamodet kan vi nog jobba lite med 😀 Ja på nåt vis får man det ju alltid att funka… jag brukar försöka tänka positivt inför tuffa perioder (när man är själv med tre) men det gäller ju att hålla i det också!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s