Nutelladagen

God morgon! Tänkte tipsa om att det är Nutelladagen imorgon den 5:e. Gillar du Nutella lika mycket som jag gör så har vi ju en vettig anledning imorgon att äta direkt ur burken, eller hur. Inget att skämmas för 😉 Det var nog min favoritsynd som liten (ja även idag faktiskt, vem försöker jag lura..?).

Vill du baka med Nutella? Sök på Nutella i sökrutan uppe till höger så får du upp ca 10 underbara recept som innehåller den goda choklad- och hasselnötskrämen. Allt från fyllda cookies och muffins till mousse, pannacotta och kladdkaka.

Själv ska jag nog äta våfflor på lördag morgon med Nutella, jordgubbar och vispad vaniljgrädde. Tror det kan gå hem hos vårt besök som kommer då. Längtar redan!

Vi hörs i helgen bloggvänner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nutellapannacotta!

4 tankar på “Nutelladagen

 1. inte fan gör det det

  Nä, nu måste jag nog ”avfölja” dig! Dina bilder är ju helt fantastiska! TAR DU DOM SJÄLV!??!
  Detta ser ju absolut underbart gott ut!
  kan du inte flytta till huvudstaden och använda mig som försökskanin! ( eller kanske inte en bra ide- då hade man väl ätit sig till döds! )
  ha en fin torsdag
  kram

  Svara
 2. Therese

  Hej! Vill bara lämna spår och säga att jag är glad att du fortsatt blogga. Några inlägg är bättre än inga så känn ingen stress att publicera massor av inlägg. Jag kikar in här regelbundet och blir lila glad varje gång du skrivit 🙂 Månadsuppdatering kring W snart? 🙂 Jag har barn som är nästan lika gammal så extra roligt att läsa. Ha en fortsatt bra dag! 🙂

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Tack, vad kul att läsa! Wilton blir ju 2 år 11/3 så en uppdatering kring det har jag definitivt tänkt klotta ner här. Det händer ju så mycket just nu, kan säga att vi är mitt inne i en knepig fas där han är mammig/pappig, klängig, vägrar leka ensam och visar ett bestämt humör. Mat är halvkul mitt i allt. Pratar massor gör han också, även rappakalja! Nåt du känner igen kanske? 😀

   Svara
 3. Therese

  Haha här pratar nyfyllda 2-åringen bara rappakalja 🙂 Högt och tydligt! Byta blöja och påklädning är tråkigt så många kamper. Blir roligt att läsa 2-års uppdateringen 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s