Chicken satay

Stod på gymmet en dag och svettades på en crosstrainer när Jamie’s 30-Minute Meals slogs på. Japp, jag lyckas visst alltid tänka på mat, även när jag tränar….. 🙂 Hans Chicken Skewers, Amazing Satay Sauce & Fiery Noodle Salad fick mig direkt på fall. Klicka på länken för att komma till receptet (på engelska). En mycket fräsch och het rätt.

Jag gjorde någon slags variant på det hela, saknade lite av ingredienserna, men oj så gott det blev!

Sataysåsen mixar man snabbt ihop och kletar på kyckling som man sedan låter gå klar i ugnen. Lite av såsen sparar man och serverar på sidan av. Nudlar äter vi nästan aldrig men de blir ju riktigt goda när de fått tumla omkring i lite het sås.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 thoughts on “Chicken satay

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s