Korvsoppa

I den här soppan får det klara korvspadet sällskap av färskost med smak av fruktig curry som gör den lite roligare ändå. Skär man ingredienserna i små bitar tar det verkligen inte många minuter att trolla fram den här godingen till middag. Helt klart något för både stora och små. Mums!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fräs på en bit purjolök i smör och tillsätt tärningar av 2-3 morötter, 1 palsternacka, en bit rotselleri, 0,5 sötpotatis och 0,5 falukorv med hög kötthalt. Täck med ca 5 dl vatten och 2 st grönsaksbuljongtärningar samt 1 burk Arla köket färskost fruktig curry. Låt puttra tills rotfrukterna mjuknat men har lite stuns kvar. Servera! Räcker till ca 3 portioner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s