Yollibox Tropical Coconut Fruit

Bästa M tipsade om att Yollibox har lanserat nya smaker och för några veckor sedan hittade jag äntligen den med kokossmak i frysdisken.

Tropical coconut fruit faller mig väl i smaken. Jag älskar kokosglass! Jag vände ryggen till för några minuter och vips hade Daniel slukat halva boxen. ”Den var visst ganska så god den här…”. 🙂

Krämig och med tydlig exotisk kokossmak. Känns rätt söt men jag tror inte kokossmaken gör sig bra utan sötma. Det blir tummen upp! Jag har skrivit om Yollibox olika smaker tidigare, känner du dig nyfiken så sök i sökrutan uppe till höger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 tankar på “Yollibox Tropical Coconut Fruit

 1. Johanna

  Det här är faktiskt den första Yolliboxglassen som jag kan tänka mig att köpa igen! Supergod! Kedjan Picard (som finns här i Stockholm i alla fall) hade också fått in kokosglass nu, men den har jag inte testat. Annars tycker jag att inte är så lätt att få tag på tyvärr…

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Kanske det är vanligare med god kokosglass utomlands helt enkelt…? Men oj vad gott det är när allt stämmer! 🙂

   Svara
 2. Victoria

  Kokosglass kan vara sjukt gott. Vet du om denna går att få tag i på Åland? Blev väldigt sugen…

  Svara
 3. Malin

  Ja men visst var den god? Jag har även smakat hallon, inte lika bra smaker, upplevde den lite tam. Men jag har kanonstora förväntningar på vaniljsmaken 😃 Har du testat citron – den är också fantastisk god!! Kramar från en magsjuk stackare haha..

  Svara
  1. Johanna Inläggets författare

   Men stackare där, magjuka är ju bara för vidrigt..krya snabbt på dig! Tack för smaktipsen, ska se vad jag får tag på 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s