En nyttig box

Idag tänkte jag tipsa er om en kul, hälsosam och ”matig” prenunerationstjänst; The Healthy Box. Jag har precis börjat prenumerera själv och det här är min andra box.

The Healthy Box är en prenumerationstjänst där du får hem en box med nyttigheter varje månad. Det innebär att du får chans att prova nya spännande hälsoprodukter levererat till ditt hem. Boxen innehåller produkter som nötter, torkat frukt, superfoods, hälsodrycker och rawbars. Det kan också ramla in en och annan hälsotidning eller träningserbjudande. Helt enkelt, en blandning av produkter som får kroppen att må bättre!” 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så här kan det exempelvis se ut, en samling av lite smått och gott.

Ett kul sätt att inspireras och få i sig hälsosamheter. Jag prenumererade tidigare på Glossy box, en skönhetsbox med små skönhetsprodukter men insåg till sist att många produkter bara blev liggande i skåpet då jag inte hann eller ville använda dem. Ätbara produkter passar mig ganska mycket bättre faktiskt eftersom de landar i magen och på så vis försvinner lagom till nästa box. 🙂

*Det här är förresten inget sponsrat inlägg, bara ett bra tips!

2 tankar på “En nyttig box

  1. Carina

    Då vill jag tipsa om en annan prenumerationsgrej till dig som gillar nya produkter; testagram! För 49 kr/box får man en hela låda med nya produkter! Man får fylla i sin profil vad man är intresserad av och får produkter därefter. Än så länge kommer det ungefär en var 3e månad. Jag har fått massor av bra – och goda! – grejer! =)

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s