Sommarlovstempo

Idag börjar Daniels och min gemensamma 2 veckors semester. Inte ofta vi är bortskämda med det sommartid inte (p.g.a. fotbollssäsongen). Därför kommer det nu bli sommarlovstempo här på bloggen på lite obestämd tid. Känner att jag vill prioritera familjetiden framför mat just nu. Men jag lovar kika in här nu och då med goda tips och recept – kommer nog inte lyckas hålla mig bort helt ändå. 🙂 Glöm inte kika in i arkivet, där finns massor av godsaker!

Passar på att önska er en riktigt härlig sommar! Jag ska försöka ta vara på sommaren och de fina dagarna och inte gömma mig inne i köket allt för mycket utan gosa extra mycket men den här lilla killen i stället. Extra söt i sin lilla solhatt! ♡

DSC_2839

4 tankar på “Sommarlovstempo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s