Chokladnyheter

Det är ju inte klokt vad mycket viktiga matdagar November innehåller, idag är det chokladens dag minsann! (Snart kör vi vanlig hederlig mat här inne igen!).

Mitt sug efter choklad blir bara starkare och starkare. Hittade lite nyheter i butikshyllan som fick följa med hem på en provsmakning.

Marabous salta mandlar håller vad den lovar, god i sin enkelhet med små knapriga bitar av karamelliserade och saltade mandlar. Jag tackar aldrig nej till kombinationen choklad och salt, den är bäst helt enkelt.

Lindt Creation chocolate fondue har som utlovat mjölkchoklad fylld med mörk krämig tryffel, inte rinnig men mjuk och smältande. En mäktig bit man inte vill äta för många av!

Lindt Hello Sweet Popcorn är söt och mjuk med tydlig smak av rostade popcorn. Kräm och små bitar i fyllningen alltså. Ingen ny favorit direkt men den smakar popcorn.

Cloettas Plopp Kaktus Päron kan vi dra ett tjockt streck över. För det första ser den illgröna kletiga fyllningen oaptitlig ut i chokladen och dessutom smakar den läskigt och konstgjort. Just nu undrar jag hur jag tänkte när jag köpte den…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 thought on “Chokladnyheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s